Telefon: 0726-268 594
0362.809.801vizitatori • Casă
  87.000 euro, neg.

  Loc. Sighetu Marmatiei

 • Apartament cu 3 camere
  33.000 euro, neg.

  Cart. Unirii

 • Apartament cu 3 camere
  47.500 euro, neg.

  Cart. Independentei


Închirieri Apartamente cu 2 camere > Pagina 1

Ordonare după: în sens:


Filtrare după adresă:


(3 rezultate) - Pagini: 1 |


DE ÎNCHIRIAT
Apartament cu 2 camere (Cart. Independentei)


Propunem spre inchiriere un apartament cu doua camere, semi-decomandat, in cartierul Independentei, la etajul 4 din 4, in satre foarte buna, intr-un bloc acoperit si bine ingrijit. Apartamentul are suprafata utila de 40 mp si de 50 mp cea construita. Renovarea apartamentului a fost facuta in totalitate. Astfel camera-living si dormitorul sunt cu parchet melaminat, bucătăria, holul si baia au faianta si gresie, cu instalatiile in stare buna. Are geamurile din termopan, ceea ce ofera un confort sporit la caldura. Are incalzire pe gaz metan. Apartamentul este mobilat si utilat, avand toate lucrurile necesare unei inchirieri. Exclus elevi, studenti sau persoane fara activitate (serviciu) in oras. Apartamentul va fi disponibil din 15.12.2021

Pret: 200 euro

ID: I-A2-64   detalii


DE ÎNCHIRIAT
Apartament cu 2 camere (Cart. Bogdan Voda)


Propunem spre inchiriere un apartament cu doua camere, decomandat, in cartierul Bogdan Voda, la etajul 1, renovat, intr-un bloc bine ingrijit. Apartamentul are suprafata utila de 50 mp si de 60 mp, cea construita. Dotari: Baie cu materiale si finisaje de calitate, cu mobilier adecvat. Renovarea apartamentului a fost facuta relativ recent, in totalitate. Astfel, camera-living si dormitorul sunt cu parchet melaminat, usi interioare noi, bucataria, holul si baia au faianta si gresie, iar instalatiile schimbate. Are geamurile din termopan, ceea ce ofera un confort sporit la caldura. Are incalzire pe gaz metan. Exclus elevi, studenti sau persoane fara activitate (serviciu) in oras.

Pret: 200 euro

ID: I-A2-62   detalii


DE ÎNCHIRIAT
Apartament cu 2 camere (Cart. Bogdan Voda)


Propunem spre inchiriere un apartament cu doua camere, semi-decomandat, in cartierul Unirii, la etajul 2 din 4, renovat, intr-un bloc bine ingrijit. Apartamentul are suprafata utila de 40 mp si de 50 mp, cea construita. Dotari: Baie cu materiale si finisaje de calitate cu mobilier adecvat. Renovarea apartamentului a fost facuta relativ recent, in totalitate. Astfel camera-living si dormitorul sunt cu parchet melaminat, usi interioare noi, bucataria, holul si baia au faianta si gresie, iar instalatiile schimbate. Are geamurile din termopan, ceea ce ofera un confort sporit la caldura. Are incalzire pe gaz metan. Exclus elevi, studenti sau persoane fara activitate (serviciu) in oras.

Pret: 200 euro

ID: I-A2-59   detalii


(3 rezultate) - Pagini: 1 |