Telefon: 0726-268 594
0362.809.801vizitatori • Casă
  87.000 euro, neg.

  Loc. Sighetu Marmatiei

 • Apartament cu 3 camere
  33.000 euro, neg.

  Cart. Unirii

 • Apartament cu 3 camere
  47.500 euro, neg.

  Cart. Independentei


Vânzări Apartamente cu 2 camere > Pagina 1

Ordonare după: în sens:


Filtrare după adresă:


(6 rezultate) - Pagini: 1 |


DE VÂNZARE
Apartament cu 2 camere (Cart. Independentei)


Vand apartament cu doua camere, semi-decomandat, cu balcon, in cartierul Independentei, etajul 4 din 4, in apropiere de spital ( cca 50 m), in suprafata de 49 mp, suprafata utila + balcon. Apartamentul este locuit, dar are nevoie de renovare.Are doar usa metalica la intrare si geamuri termopan.In scara blocului se afla si reteaua de gaz metan. Are avantajul de a putea fi renovat pe gustul noului proprietar.

Pret: 28.000 euro, negociabil

ID: V-A2-1028   detalii


DE VÂNZARE
Apartament cu 2 camere (Loc. Sighetu Marmatiei)


Propunem spre vanzare un apartament cu doua camere, decomandat, in cartierul Bogdan Voda, in apropiere de BIG si biblioteca orasului, la etajul 4 din 4, renovat, intr-un bloc acoperit. Apartamentul are suprafata utila de 50 mp si de 60 mp, cea construita. Dotari: Baie cu materiale si finisaje de calitate cu mobilier adecvat. Renovarea apartamentului a fost facuta relativ recent, in totalitate. Astfel camera-living si dormitorul sunt cu parchet melaminat , usi interioare din MDF, bucataria, holul si baia au faianta si gresie. Are geamurile din termopan, nuanta stejar, si balconul inchis, precum si un hol spatios. Are incalzire mixta, atat pe lemn cat si pe gaz metan. Se vinde mobilat si utilat asa cum apare in poze. De asemenea in partea din pod, parte aferenta apartamentului s-a creat un spațiu inchis) unde pot fi depozitate diverse lucruri.

Pret: 39.900 euro

ID: V-A2-1023   detalii


DE VÂNZARE
Apartament cu 2 camere (Cart. Independentei)


Vand apartament cu doua camere,semi-decomandat,cu balcon, in cartierul Independentei,etajul 4 din 4,in apropiere de Spital, bloc din placi, in suprafata de 40 mp, suprafata utila.Apartamentul este nerenovat.In scara blocului este si reteaua de gaz metan.

Pret: 22.000 euro, negociabil

ID: V-A2-1018   detalii


DE VÂNZARE
Apartament cu 2 camere (Cart. Bogdan Voda)


Propunem spre vanzare un apartament cu doua camere, decomandat, in cartierul Bogdan Voda, la etajul 4 din 4, renovat modern intr-un bloc acoperit. Apartamentul are suprafata utila de 50 mp si de 60 mp, cea construita. Dotari: Baie cu materiale si finisaje de foarte buna calitate cu mobilier adecvat. Renovarea apartamentului a fost facuta recent, in totalitate. Astfel camera-living si dormitorul sunt cu parchet din lemn masiv, usi interioare din MDF, bucataria, holul si baia au faianta si gresie de clasa inalta precum si toate instalatiile schimbate. Are geamurile din termopan si balconul inchis, precum si un hol spatios. Are reteaua de gaz metan la usa.Se afla intr-o zona linistita si curata.

Pret: 45.000 euro, negociabil

ID: V-A2-1003   detalii


DE VÂNZARE
Apartament cu 2 camere (Cart. Unirii)


Vand apartament cu doua camere, in cartierul Unirii,etajul 4 din 4,in apropiere de BIG, semi-decomandat, bloc din caramida, in suprafata de 45 mp, suprafata utila, conform extrasului de carte funciara.Apartamentul este in stare buna avand : geamuri termopan,faianta si gresie,parchet clasic, usa stejar la intrare.In scara blocului este reteaua de gaz metan, iar in beci apartamentul are si o boxa.

Pret: 35.000 euro, negociabil

ID: V-A2-980   detalii


DE VÂNZARE
Apartament cu 2 camere (Cart. Independentei)


Vand apartament cu doua camere, in suprafata utila de 40 mp, situat in B-dul Independentei, in zona Spitalului Municipal, semidecomandat, incalzire centrala pe lemn, geamuri termopan, usa intrare metalica , cochet, orientat spre vest, adica o mare parte din zi, la soare, scara luminata natural, mobilat si utilat, etaj 4 din 4, in bloc acoperit. Reteaua de gaz metan se gaseste chiar langa apartament, oricand putandu-se face racordarea.

Pret: 24.500 euro, negociabil

ID: V-A2-937   detalii


(6 rezultate) - Pagini: 1 |