Telefon: 0726-268 594
0362.809.801vizitatori • Apartament cu 3 camere
  33.000 euro, neg.

  Cart. Unirii

 • Teren
  26 euro/mp

  Loc. Sighetu Marmatiei

 • Apartament cu 3 camere
  300 euro

  Cart. Bogdan Voda

 • Apartament cu 2 camere
  57.000 euro, neg.

  Cart. Nucului / Traian

 • Casă
  110.000 euro, neg.

  Loc. Sighetu Marmatiei


Vânzări Apartamente cu 2 camere > Pagina 1

Ordonare după: în sens:


Filtrare după adresă:


(5 rezultate) - Pagini: 1 |


DE VÂNZARE
Apartament cu 2 camere (Cart. Cuza Voda)


Va propunem la vânzare apartament cu două camere, in suprafață utilă de 50 mp, decomandat, situat in cartiertul Cuza Voda, in apropiere de Spital, la etajul 6 din 10, aflat intr-o scara curata, linistita, cu interfon si lift funcțional. Este compartimentat astfel: bucătărie, baie, living, dormitor si balcon. Apartamentul a fost renovat in trecut, este intr-o stare bună, locuibil. Are: geamurile din termopan, faianță, gresie in baie si bucatarie, parchet in dormitor si living, balconul deschis si usa din termopan la intrare. Incalzirea este cu centrală pe gaz metan. Apartamentul are expunere vestica, ceea ce ii ofera un confort sporit la caldura si cheltuieli reduse. Se vinde mobilat si utilat. Este potrivit pentru o familie tanara sau ca si investitie. Este un apartament cald si primitor!

Pret: 37.000 euro, negociabil

ID: V-A2-1077   detalii


DE VÂNZARE
Apartament cu 2 camere (Cart. Nucului / Traian)


Propunem spre vânzare un apartament cu doua camere in zona zero a orasului, decomandat, in cartierul Traian, in apropiere de Primarie si Piata de alimente, la etajul 4 din 4, intr-un bloc acoperit. Apartamentul are suprafata utilă de 49 mp si este construit in anul 1978, compartimentat astfel: bucataria impreuna cu livingul, dormitor, camera mica, baie si hol. Dotari: baia cu gresie si faianta, in rest parchet lamelar. Geamurile, usa la intrare si usile interioare sunt din termopan si de asemenea balconul, care este si închis, pavat cu gresie. Are incalzirea mixta, pe gaz metan si panouri termoradiante electrice. Se vinde mobilat si utilat asa cum apare in poze. De asemenea se vinde impeuna cu un garaj de 19,5 mp, construit din caramida in anul 2003, intabulat, iar terenul este concesionat. Apartamentul este intr-o scara curata si linistita, cu 4 apartamente pe nivel (16 in total).

Pret: 57.000 euro, negociabil

ID: V-A2-1073   detalii


DE VÂNZARE
Apartament cu 2 camere (Cart. Independentei)


Vand ap cu doua camere, in suprafata construita de 50 mp, semi-decomandat, situat in cartiertul Independentei, in apropiere de Spital, la etajul 4 din 4, in bloc acoperit, si aflat intr-o scara curata. Este compartimentat astfel: bucatarie, living, dormitor, o baie si un balcon. Apartamentul a fost renovat cu doi ani in urma si este intr-o stare excelenta, locuibil imediat. Are: geamuri din termopan, faianta, gresie, parchet in dormitoare, usi MDF interior, balcon inchis cu termopan si usa metalica la intrare. Incalzirea este cu centrala pe gaz metan. Este potrivit pentru o familie tanara sau ca si investitie. Este un apartamet cald si primitor! Se prefera o vanzare cu cash, dar se accepta si credit ipotecar, cu un avans de mimim 8-10.000 euro!

Pret: 38.000 euro, negociabil

ID: V-A2-1060   detalii


DE VÂNZARE
Apartament cu 2 camere (Loc. Sighetu Marmatiei)


Vând apartament cu două camere, decomandat, cu balcon, in cartierul Unirii, etajul 4 din 4, in apropiere de CIL, bloc din cărămida, in suprafață de 40 mp, suprafață utilă. Apartamentul este in stare bună având urmatoarele imbunatatiri: usă metalică la intrare, usi MDF in interior, geamuri termopan, parchet melaminat, faianta si gresie. Are soba de teracota pentru incalzire, dar in scara blocului este si rețeaua de gaz metan.

Pret: 30.000 euro, negociabil

ID: V-A2-1037   detalii


DE VÂNZARE
Apartament cu 2 camere (Cart. Bogdan Voda)


Propunem spre vanzare un apartament cu doua camere, decomandat, in cartierul Bogdan Voda, la etajul 4 din 4, renovat modern intr-un bloc acoperit. Apartamentul are suprafata utila de 50 mp si de 60 mp, cea construita. Dotari: Baie cu materiale si finisaje de foarte buna calitate cu mobilier adecvat. Renovarea apartamentului a fost facuta recent, in totalitate. Astfel camera-living si dormitorul sunt cu parchet din lemn masiv, usi interioare din MDF, bucataria, holul si baia au faianta si gresie de clasa inalta precum si toate instalatiile schimbate. Are geamurile din termopan si balconul inchis, precum si un hol spatios. Are reteaua de gaz metan la usa.Se afla intr-o zona linistita si curata.

Pret: 45.000 euro, negociabil

ID: V-A2-1003   detalii


(5 rezultate) - Pagini: 1 |