Telefon: 0726-268 594
0362.809.801vizitatori • Casă
  87.000 euro, neg.

  Loc. Sighetu Marmatiei

 • Apartament cu 3 camere
  33.000 euro, neg.

  Cart. Unirii

 • Apartament cu 3 camere
  47.500 euro, neg.

  Cart. Independentei


Vânzări Apartamente cu 3 camere > Pagina 1

Ordonare după: în sens:


Filtrare după adresă:


(8 rezultate) - Pagini: 1 |


DE VÂNZARE
Apartament cu 3 camere (Cart. Independentei)


Propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere, in suprafata utila de 61 mp, semi-decomandat, situat in cartiertul Independentei, in apropiere de Spital, la etajul 3 din 4, in bloc acoperit, si aflat intr-o scara curata. Este compartimentat astfel: bucatarie, living, doua dormitoare, o baie, doua holuri si un balcon. Apartamentul a fost renovat cu cativa ani in urma, dar este in stare buna, locuibil imediat. Are: geamuri din termopan, faianta, gresie, parchet melaminat in dormitoare si living, si usa metalica la intrare. Incalzirea este cu soba de teracota pe lemn, dar in scara blocului se afla reteaua de gaz metan. Deasemenea este izolat exterior cu polistiren de 10 cm si lavabil tip structurat.Apartamentul este partial mobilat si utilat. Este potrivit pentru o familie tanara sau ca si investitie. Mai are o boxa in beci si o debara pe casa scarii.

Pret: 38.500 euro, negociabil

ID: V-A3-1022   detalii


DE VÂNZARE
Apartament cu 3 camere (Cart. Tudor Vladimirescu)


Vand ap cu 3 camere, in suprafata utila de 56 mp, decomandat, situat in cartiertul Tudor Vladimirescu, in apropiere de CEC, la etajul 4 din 4, in bloc acoperit si aflat intr-o scara curata. Este compartimentat astfel: bucatarie, living, doua dormitoare, o baie, un hol spatios si un balcon. Apartamentul este renovat in stadiul: semifinisat. Are: geamuri din termopan, usa metalica la intrare, usi interioare MDF,instalatiile schimbate,sape si peretii indreptati. Are reteaua de gaz metan chiar la usa.

Pret: 37.500 euro, negociabil

ID: V-A3-1021   detalii


DE VÂNZARE
Apartament cu 3 camere (Cart. Unirii)


Vand ap cu 3 camere in suprafata utila de 84 mp, decomandat, situat in cartiertul Uniriii, in apropiere de CIL si piata Rusilor, la parter din 4, intr-un bloc acoperit, apartament aflat intr-o scara curata si ingrijita. Este compartimentat astfel: bucatarie, camera de alimenta, living, doua dormitoare, doua bai, doua holuri si un balcon. Apartamentul a fost renovat relativ recent si este intr-o stare excelenta, locuibil imediat. Are: geamuri din termopan, faianta, gresie, parchet in dormitoare si usa metalica la intrare. Are reteaua de gaz metan introdusa in interior. Sistemul de incalzire momentan este cu lemn, dar poate fi modificat foarte usor pe gaz, cu costuri minime. Apartamentul se vinde mobilat si utilat asa cum apare in fotografii. Este potrivit pentru orice tip de client sau ca si investitie. Este un apartamet cald si primitor! Blocul urmeaza a fi izolat exterior.

Pret: 58.000 euro, negociabil

ID: V-A3-1019   detalii


DE VÂNZARE
Apartament cu 3 camere (Cart. Constructorului)


Vand apartament cu trei camere, in cartierul Constructorul,etajul 3 din 3,in apropiere de scoala de muzica, semi-decomandat, bloc din caramida, in suprafata de 60 mp, suprafata utila.Apartamentul necesita renovare totala.Acoperisul blocul este doar cu sarpanta si izolatie bituminoasa.In scara blocului este reteaua de gaz metan.

Pret: 33.000 euro, negociabil

ID: V-A3-1017   detalii


DE VÂNZARE
Apartament cu 3 camere (Cart. Unirii)


Vand apartament cu 3 camere semi-decomandat,in strada Unirii, intr-un bloc foarte bine intretinut, etajul 4 din 4, bloc acoperit, format din living, bucatarie, doua holuri, doua dormitoare, baie, debara si balcon. Apartamentul are suprafata de 58 mp utili și necesita renovare totala, putand fi facut pe gustul noului proprietar. Distanta fata de CIL, Piata Rusilor, este 150m.

Pret: 33.000 euro, negociabil

ID: V-A3-1012   detalii


DE VÂNZARE
Apartament cu 3 camere (Cart. Independentei)


Vand ap cu 3 camere, in suprafata utila de 63 mp, decomandat, situat in cartiertul Independentei, in apropiere de spitalul municipal, la etajul 4 din 4, in bloc acoperit si aflat intr-o scara curata. Este compartimentat astfel: bucatarie, living, doua dormitoare, o baie, un hol spatios si un balcon. Apartamentul a fost renovat cu cativa ani in urma, dar este intr-o stare excelenta, locuibil imediat. Are: geamuri din termopan, faianta, gresie, parchet in dormitoare si usa metalica la intrare. Are reteaua de gaz metan chiar la usa. Apartamentul se vinde mobilat si utilat asa cum apare in fotografii. Este potrivit pentru o familie tanara sau ca si investitie. Este un apartamet cald si primitor! Blocul este izolat exterior cu polistiren de 10 cm si finisat cu vopsea, tip structurat.

Pret: 47.000 euro, negociabil

ID: V-A3-1005   detalii


DE VÂNZARE
Apartament cu 3 camere (Cart. Independentei)


Vand ap cu 3 camere, in suprafata utila de 50 mp, semi-decomandat, situat in cartiertul Independentei, in apropiere de Spital, la etajul 3 din 4, in bloc acoperit, si aflat intr-o scara curata. Este compartimentat astfel: bucatarie, living, doua dormitoare, o baie si un balcon. Apartamentul a fost renovat cu cativa ani in urma, dar este intr-o stare foarte buna, locuibil imediat. Are: geamuri din termopan, faianta, gresie, parchet in dormitoare si usa metalica la intrare. Incalzirea este cu centrala pe lemn, dar are si gazul metan introdus. Apartamentul se partial mobilat. Este potrivit pentru o familie tanara sau ca si investitie. Este un apartamet cald si primitor! Se accepta si credit ipotecar!

Pret: 34.000 euro

ID: V-A3-999   detalii


DE VÂNZARE
Apartament cu 3 camere (Cart. Independentei)


Vă propunem spre vânzare un apartament cu trei camere, în Sighetu Marmației, cartierul Independenței (zona Spitalului Municipal). Apartamentul se află la doar câteva minute de spital. Este situat la parterul unui bloc cu patru etaje, și este alcătuit din trei camere, bucătărie, hol, baie, în suprafață totală de 61,3 mp utili. Locuința este îmbunătățită: dispune de geamuri termopan, gresie, faianță, parchet melaminat, etc. Toate înbunătățirile sunt făcute cu materiale de calitate. Fiindcă se află la parter, s-a făcut o deschidere directă din apartament spre stradă, lucrare care este autorizată. Poate fi folosită ca și locuință, dar având avantajul parterului și deschiderea directă spre stradă, poate fi și o investiție bună pentru cei care vor să deschidă un birou, salon sau cabinet medical.

Pret: 47.500 euro, negociabil

ID: V-A3-945   detalii


(8 rezultate) - Pagini: 1 |