Telefon: 0726-268 594
0362.809.801vizitatori • Apartament cu 3 camere
  33.000 euro, neg.

  Cart. Unirii

 • Teren
  26 euro/mp

  Loc. Sighetu Marmatiei

 • Apartament cu 3 camere
  300 euro

  Cart. Bogdan Voda

 • Apartament cu 2 camere
  57.000 euro, neg.

  Cart. Nucului / Traian

 • Casă
  110.000 euro, neg.

  Loc. Sighetu Marmatiei


Vânzări Apartamente cu 3 camere > Pagina 1

Ordonare după: în sens:


Filtrare după adresă:


(5 rezultate) - Pagini: 1 |


DE VÂNZARE
Apartament cu 3 camere (Cart. Bogdan Voda)


Propunem la vanzare un apartament cu 3 camere in suprafata utila de 64 mp, decomandat, situat in cartiertul Bogdan Voda in apropiere de BIG, la parter din 4, intr-un bloc acoperit, apartament aflat intr-o scara curata si ingrijita. Este compartimentat astfel: bucatarie, living, doua dormitoare, doua bai, hol si balcon. Apartamentul este renovat relativ recent si este intr-o stare excelenta, putand fi locuit imediat. Are: geamuri din termopan, faianta si gresie, usa metalica la intrare si usi noi in interior. Are incalzirea pe gaz metan. Apartamentul se preteaza si pentru afacere: cabinet, birou, prestări servicii...etc

Pret: 63.500 euro, negociabil

ID: V-A3-1066   detalii


DE VÂNZARE
Apartament cu 3 camere (Cart. Unirii)


Vand ap cu 3 camere in suprafata utila de 84 mp, decomandat, situat in cartiertul Uniriii, in apropiere de CIL si piata Rusilor, la parter din 4, intr-un bloc acoperit, apartament aflat intr-o scara curata si ingrijita. Este compartimentat astfel: bucatarie, camera de alimenta, living, doua dormitoare, doua bai, doua holuri si un balcon. Apartamentul a fost renovat relativ recent si este intr-o stare excelenta, locuibil imediat. Are: geamuri din termopan, faianta, gresie, parchet in dormitoare si usa metalica la intrare. Are reteaua de gaz metan introdusa in interior. Sistemul de incalzire momentan este cu lemn, dar poate fi modificat foarte usor pe gaz, cu costuri minime. Apartamentul se vinde mobilat si utilat asa cum apare in fotografii. Este potrivit pentru orice tip de client sau ca si investitie. Este un apartamet cald si primitor! Blocul urmeaza a fi izolat exterior.

Pret: 58.000 euro, negociabil

ID: V-A3-1019   detalii


DE VÂNZARE
Apartament cu 3 camere (Cart. Unirii)


Vand apartament cu 3 camere semi-decomandat,in strada Unirii, intr-un bloc foarte bine intretinut, etajul 4 din 4, bloc acoperit, format din living, bucatarie, doua holuri, doua dormitoare, baie, debara si balcon. Apartamentul are suprafata de 58 mp utili și necesita renovare totala, putand fi facut pe gustul noului proprietar. Distanta fata de CIL, Piata Rusilor, este 150m.

Pret: 33.000 euro, negociabil

ID: V-A3-1012   detalii


DE VÂNZARE
Apartament cu 3 camere (Cart. Independentei)


Vand ap cu 3 camere, in suprafata utila de 63 mp, decomandat, situat in cartiertul Independentei, in apropiere de spitalul municipal, la etajul 4 din 4, in bloc acoperit si aflat intr-o scara curata. Este compartimentat astfel: bucatarie, living, doua dormitoare, o baie, un hol spatios si un balcon. Apartamentul a fost renovat cu cativa ani in urma, dar este intr-o stare excelenta, locuibil imediat. Are: geamuri din termopan, faianta, gresie, parchet in dormitoare si usa metalica la intrare. Are reteaua de gaz metan chiar la usa. Apartamentul se vinde mobilat si utilat asa cum apare in fotografii. Este potrivit pentru o familie tanara sau ca si investitie. Este un apartamet cald si primitor! Blocul este izolat exterior cu polistiren de 10 cm si finisat cu vopsea, tip structurat.

Pret: 47.000 euro, negociabil

ID: V-A3-1005   detalii


DE VÂNZARE
Apartament cu 3 camere (Cart. Independentei)


Vand ap cu 3 camere, in suprafata utila de 50 mp, semi-decomandat, situat in cartiertul Independentei, in apropiere de Spital, la etajul 3 din 4, in bloc acoperit, si aflat intr-o scara curata. Este compartimentat astfel: bucatarie, living, doua dormitoare, o baie si un balcon. Apartamentul a fost renovat cu cativa ani in urma, dar este intr-o stare foarte buna, locuibil imediat. Are: geamuri din termopan, faianta, gresie, parchet in dormitoare si usa metalica la intrare. Incalzirea este cu centrala pe gazul metan.Apartamentul se vinde partial mobilat. Este potrivit pentru o familie tanara sau ca si investitie. Este un apartamet cald si primitor! Se accepta si credit ipotecar!

Pret: 39.000 euro, negociabil

ID: V-A3-999   detalii


(5 rezultate) - Pagini: 1 |