Telefon: 0726-268 594
0362.809.801vizitatori • Apartament cu 3 camere
  33.000 euro, neg.

  Cart. Unirii

 • Teren
  26 euro/mp

  Loc. Sighetu Marmatiei

 • Apartament cu 3 camere
  300 euro

  Cart. Bogdan Voda

 • Apartament cu 2 camere
  57.000 euro, neg.

  Cart. Nucului / Traian

 • Casă
  110.000 euro, neg.

  Loc. Sighetu Marmatiei


Vânzări Apartamente cu 4 camere > Pagina 1

Ordonare după: în sens:


Filtrare după adresă:


(3 rezultate) - Pagini: 1 |


DE VÂNZARE
Apartament cu 4 camere (Cart. Tudor Vladimirescu)


Propunem spre vanzare un apartament cu 4 camere in cartierul Tudor Vladimirescu din Sighetu-M, situat chiar vis-a vis de biserica Penticostala si aproape de scoala generela nr.9, la parter din 4. Apartamentul este in suprafata utila de 82 mp si se afla intr-un bloc foarte bine intretinut. Apartamentul necesita renovare, nefiind locuit de multi ani. Are dispunere pe ambele parti ale blocului. Are trei dormitoare, bucatarie, living, doua holuri si doua bai. Are reteaua de gaz metan la usa.Apartamentul se preteaza atat pentru locuinta cat si pentru afacere, servicii, cabinet stomatologic, etc.

Pret: 58.000 euro, negociabil

ID: V-A4-1055   detalii


DE VÂNZARE
Apartament cu 4 camere (Cart. Independentei)


Propunem spre vanzare un apartament cu 4 camere in cartierul Independentei din Sighetu-M, situat in zona Spitalului Municipal. Apartamentul se afla la etajul 1 din 4, este in suprafata utila de 85 mp si se afla intr-un bloc foarte bine intretinut. Apartamentul este in stare buna, locuibil. Are dispunere pe ambele parti ale blocului. Are trei dormitoare, bucatarie, living, doua holuri , doua bai si doua balcoane. Se vinde mobilat si utilat, asa cum apare in pozele de prezentare. Are incalzire centrala pe lemn, geamuri termopan, parchet clasic si faianta si gresie. Are o boxa in subsolul bocului de cca. 10 mp, cu extras de carte funciara si cota de 1/2 din uscatorul de la etaj. Rețeaua de gaz metan este chiar langa usa!

Pret: 62.500 euro, negociabil

ID: V-A4-1047   detalii


DE VÂNZARE
Apartament cu 4 camere (Alicante Spania)


Vand apartament cu 4 camere in orasul Alicante, Spania, situat chiar in centrul orasului, la parterul blocului si beneficiind de o mica curte interioara. Apartamentul este in suprafata utila de 80 mp, intr-un bloc foarte bine intretinut. Apartamentul este in stare excelenta, locuibil imediat, find renovat si transformat la zi dupa un proiect adecvat spatiului. Are dispunere pe ambele parti ale blocului. Are doua dormitoare, bucatarie + dinning, living, hol spatios si baie. Se vinde cu bucataria si baia utilate, asa cum apar in pozele de prezentare. Distantele fata de principalele obiective: Judecatorie 1 km, port, plaja 2 km, aeroport international 10 km, gara centrala 1 km..

Pret: 160.000 euro, negociabil

ID: V-A4-1042   detalii


(3 rezultate) - Pagini: 1 |