Telefon: 0726-268 594
0362.809.801vizitatori • Apartament cu 3 camere
  33.000 euro, neg.

  Cart. Unirii

 • Teren
  26 euro/mp

  Loc. Sighetu Marmatiei

 • Apartament cu 3 camere
  300 euro

  Cart. Bogdan Voda

 • Apartament cu 2 camere
  57.000 euro, neg.

  Cart. Nucului / Traian

 • Casă
  110.000 euro, neg.

  Loc. Sighetu Marmatiei


Vânzări Case > Pagina 1

Ordonare după: în sens:


Filtrare după adresă:


(20 rezultate) - Pagini: 1 | 2 |


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Craciunesti)


Propunem spre vânzare o casa-vilă in loc. Craciunesti, la 6 km de Sighetu- Marmatiei, intr-o zona verde si linistită, avand si perspectiva dezvoltarii unei afaceri in domeniul turismului, agro-turismului (pensiune, herghelie, etc). Casa este formata din P+1E, in suprafata totala de 280 mp, 140 mp pe nivel. Parterul este format din bucatarie, living, baie, hol si o camera. Etajul este format din: hol, cinci camere si o baie. Casa este izolata in exterior si este data chiar si culoarea, are geamuri si usi din termopan, iar in interior este doa semi-finisata, cu instalatia electrica facuta. Apa va fi forata, iar pentru reziduri este fosa septica. De asemenea are si doua anexe de 66 mp, respectiv 12 mp, anexe ce pot fi folosite ca si garaje,terase, camera CT.Terenul este de 2124 mp. Casa este noua fiind construita in anul 2017.

Pret: 135.000 euro, negociabil

ID: V-CA-1074   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Propunem spre vanzare o casa in zona centrala, aproape de Primarie, strada Stefan cel Mare, in Sighet, situata la 3 minute de mers pe jos de centru, primărie, scoli, banci, intr-o zona cu multiple posibilitati de folosință. Casa e in stare foarte buna, o constructie din piatra si caramida, trainică și cu fundatie solida. Casa este compusa din patru camere, baie, bucatarie, cămara, pod si beci. Poate fi utilizata atat ca si casa cat si ca spatiu comercial, birou, cabinet etc. Proprietatea are urmatoarele utilități: curent, apa, canalizare, iar reteaua de gaz se afla la limita proprietatii. Terenul este in suprafata de 809 mp. Pe teren mai exista o constructie facuta mai recent parter si etaj si deasemenea un garaj. Are avantajul de a fi pozitionata pe o strada unde poate fi usor reperata si unde mai exista si alte afaceri deschise.

Pret: 157.000 euro, negociabil

ID: V-CA-1071   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Propunem spre vanzare o casa in Sighet, pe strada Vasile Ilea, zona semi-centrala (linistita). Casa este formata din D+P+1E, in suprafata totala de 100 mp pe nivel. Parterul este format din : bucatarie, cămara, baie, o camera si garaj dublu. Deasupra garajului se afla doua camere ce comunica intre ele. Etajul este format dintr-o baie, un dressing si doua dormitoare.Casa a fost construita in anii `80, are fundatie din beton si zidurile din bloc ceramic (boltar rosu).Terenul total este in suprafata de 500 mp.

Pret: 110.000 euro, negociabil

ID: V-CA-1059   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Cart. Tudor Vladimirescu)


Propunem spre vanzare o casa in zona centrala, aproape de Primarie, strada Tudor Vladimirescu, in Sighet, fata in fata cu scoala generala nr.9, situată la 3 minute de mers pe jos de centru, primărie, scoli, banci, intr-o zona cu multiple posibilitati de folosință. Casa e in stare buna, o constructie din piatra si caramida, trainica și cu fundatie solida. Casa este compusa din trei camere, baie, bucatarie, cămara, pod si beci. Poate fi utilizata atat ca si casa cat si ca spatiu comercial, birou, cabinet etc. Proprietatea are urmatoarele utilități: curent, apa, canalizare, iar reteaua de gaz la limita proprietatii. Terenul este in suprafata de 213 mp. Are avantajul de a fi pozitionata pe o strada unde poate fi usor reperata si unde mai exista si alte afaceri deschise.

Pret: 75.000 euro, negociabil

ID: V-CA-1054   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Se oferă spre vânzare o casă nouă, la rosu, pe strada Iapa din Sighetu Marmatiei. Casa se află la drumul national DN 19 și are teren aferent de 676 mp, lucru ce face posibila si constructia unor anexe, daca va fi cazul. Construită in anul 2021, casa este la roșu, acoperita cu tablă tip țiglă si tamplarie termopan.Casa este in regim P+E si are o suprafata totala de 323 mp. La parter se afla o sufragerie spațioasă, o bucătărie, un birou, o baie, hol, magazie, loc centrala termica, casa scarii si garaj dublu. La etaj sunt patru camere, doua bai si hol. Exista posibilitatea construirii si in acoperis, fiind placa si pe etaj si spatiu generos. Casa este intabulata, cu actele la zi. Utilități existente pe proprietate sunt: curent, apa

Pret: 83.000 euro, negociabil

ID: V-CA-1052   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Propunem spre vânzare o casă in Sighet, pe strada Xenopol, zona semi-centrală (linistită). Casa este formată din parter si etaj. Are suprafata utilă de 160 mp. Este formată din: bucătarie, baie, living, camara si casa scarii la parter, iar la etaj are trei dormitoare, o baie, un dressing, o terasa si un hol spatios. Casa a fost renovata recent cu finisaje moderne, cu materiale de foarte bună calitate. Are izolatii exterioare, geamuri termopan, usi interioare noi, parchet, faiantă si gresie. Se vinde cum apare in fotografii, cu mobilier si utilată complet. Are incalzire centrală pe gaz metan. Terenul total este in suprafata de 300 mp.

Pret: 110.000 euro

ID: V-CA-1035   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Propunem spre vanzare o casa in Sighet, pe strada Crisan, zona semi-centrala (linistita). Casa este formata din P+1E+ M, in suprafata totala de 100 mp pe nivel. Parterul a fost gandit ca un spatiu in care se pot presta anumite servicii, gen : tinichigerie, mecanica, strungarie, depozit materiale instalatii, etc, dar poate fi amenajat si de locuit, in functie de necesitatea noului proprietar. Etajul este format din: bucatarie, baie, living, doua dormitoare ,etaj renovat in totalitate si locuibil, iar la mansarda este acelasi spatiu la stadiul de semi-finisat. Casa are finisaje moderne, cu materiale de foarte buna calitate. Are izolatii exterioare, geamuri termopan, usi interioare noi, parchet, faianta si gresie. Se vinde partial mobilata si utilata. Are incalzire centrala pe lemn. Terenul total este in suprafata de 950 mp.

Pret: 120.000 euro, negociabil

ID: V-CA-1027   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Propunem spre vanzare o casa-vila, in Sighet, pe strada Teplitei, zona semi-centrala (linistita). Vila este formata din P+1E si posibilitate amenajare manarda, in suprafata totala de 120 mp pe nivel. Parterul este format din: bucatarie, baie, dining, living si un hol spatios, iar etajul are: un living, doua dormitoare mari, o baie si un hol spatios. Accesul in casa se poate face prin doua intrari. Este cu finisaje moderne, cu materiale de foarte buna calitate. Are izolatii exterioare, geamuri termopan, usi interioare noi, parchet, faianta si gresie. Se vinde cum apare in fotografii, cu mobilier si utilata complet. Are incalzire centrala pe lemn. In proprietate se mai afla o anexa, un garaj si o bucatarie de vara cu terasa. Terenul total este in suprafata de 3974 mp in acte si cca 5000 in realitate, teren imprejmuit. Curtea este pavata cu piatra, iar in rest este zona verde, gradină, livada.

Pret: 175.000 euro, negociabil

ID: V-CA-1026   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Propunem spre vanzare o casa in zona centrala, aproape de Primarie, strada Gheorghe Sincai, in Sighet, situată la 5 minute de mers pe jos de centru, primărie, scoli, banci, intr-o zona cu multiple posibilitati de folosință. Casa e in stare buna, o constructie din piatra si caramida, trainica și cu fundatie solida. Ca renovari, are: faianta, gresie, parchet melaminat si incalzire cu gaz, pastrandu-se si sobele de teracota existente. Casa este compusa din trei camere, baie, bucatarie, pod, beci de 50 mp si doua holuri spatioase, precum si o veranda. Poate fi utilizata atat ca si casa cat si ca spatiu comercial, birou, cabinet etc. Proprietatea are toate utilitățile: curent, apa, canalizare, gaz. Terenul este in suprafata de 508 mp. Are avantajul de a fi pozitionata pe o strada unde poate fi usor reperata si unde mai exista si alte afaceri deschise.

Pret: 115.000 euro, negociabil

ID: V-CA-1025   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Oferta! Vand casa in Sighet, pe strada Mihai Viteazu, aproape de piata, situata la 5 minute de centru, intr-o zona linistita. Casa este construita din piatra si caramida si are nevoie de o mica renovare. Suprafața construita a casei este de 140 mp. Are bucatarie, hol, doua bai, camara, trei camere si un beci in suprafata de 30 mp.. Incalzirea este pe lemn, cu sobe de teracota. Are si teren in suprafata de cca 300 mp (in folosinta) in cota-parte cu vecinii, casa fiind intr-o curte cu inca doua familii. Se preteaza pentru o familie care doreste sa se retraga de la bloc la curte sau pentru investitie

Pret: 47.500 euro

ID: V-CA-1024   detalii


(20 rezultate) - Pagini: 1 | 2 |