Telefon: 0726-268 594
0362.809.801vizitatori • Casă
  87.000 euro, neg.

  Loc. Sighetu Marmatiei

 • Apartament cu 3 camere
  33.000 euro, neg.

  Cart. Unirii

 • Apartament cu 3 camere
  47.500 euro, neg.

  Cart. Independentei


Vânzări Case > Pagina 1

Ordonare după: în sens:


Filtrare după adresă:


(20 rezultate) - Pagini: 1 | 2 |


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Propunem spre vanzare o casa in Sighet, zona centrala, cu o suprafata construita de 215 mp, aproape de Piata, Primarie, Pompieri, situată la doua minute de mers pe jos de centru, scoli, banci, intr-o zona cu multiple posibilitati de exploatare. Casa e in stare buna din punctul de vedere al rezistentei cladirilor, o constructie din piatra si caramida, trainica, cu fundatie solida si un beci spațios. Casa ar urma sa intre intr-un proces de modernizare asa cum apare in proiectul din fotografii, modernizare ce va fi facuta de noul proprietar. Proiectul a fost autorizat pentru afacere, servicii, astfel: beciul urmeaza a se folosi pentru magazii si oficiu de preparare mic dejun, parterul va avea doua spatii comerciale cu acces, atât din Dragos Voda cat si din lateral, iar in mansarda vor fi cinci camere de inchiriat si o veranda acoperita unde se va putea servi masa.Terenul este in suprafata de 598 mp. In zona sunt toate utilitatiile pe care le ofera orasul. Are avantajul de a fi pozitionata pe o strada unde poate fi usor reperata si unde mai exista si alte afaceri deschise.

Pret: 145.000 euro, negociabil

ID: V-CA-1030   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Propunem spre vanzare o casa in Sighet, pe strada Crisan, zona semi-centrala (linistita). Casa este formata din P+1E+ M, in suprafata totala de 100 mp pe nivel. Parterul a fost gandit ca un spatiu in care se pot presta anumite servicii, gen : tinichigerie, mecanica, strungarie, depozit materiale instalatii, etc, dar poate fi amenajat si de locuit, in functie de necesitatea noului proprietar. Etajul este format din: bucatarie, baie, living, doua dormitoare ,etaj renovat in totalitate si locuibil, iar la mansarda este acelasi spatiu la stadiul de semi-finisat. Casa are finisaje moderne, cu materiale de foarte buna calitate. Are izolatii exterioare, geamuri termopan, usi interioare noi, parchet, faianta si gresie. Se vinde partial mobilata si utilata. Are incalzire centrala pe lemn. Terenul total este in suprafata de 950 mp.

Pret: 120.000 euro, negociabil

ID: V-CA-1027   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Propunem spre vanzare o casa-vila, in Sighet, pe strada Teplitei, zona semi-centrala (linistita). Vila este formata din P+1E si posibilitate amenajare manarda, in suprafata totala de 120 mp pe nivel. Parterul este format din: bucatarie, baie, dining, living si un hol spatios, iar etajul are: un living, doua dormitoare mari, o baie si un hol spatios. Accesul in casa se poate face prin doua intrari. Este cu finisaje moderne, cu materiale de foarte buna calitate. Are izolatii exterioare, geamuri termopan, usi interioare noi, parchet, faianta si gresie. Se vinde cum apare in fotografii, cu mobilier si utilata complet. Are incalzire centrala pe lemn. In proprietate se mai afla o anexa, un garaj si o bucatarie de vara cu terasa. Terenul total este in suprafata de 3974 mp in acte si cca 5000 in realitate, teren imprejmuit. Curtea este pavata cu piatra, iar in rest este zona verde, gradină, livada.

Pret: 175.000 euro, negociabil

ID: V-CA-1026   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Propunem spre vanzare o casa in zona centrala, aproape de Primarie, strada Gheorghe Sincai, in Sighet, situată la 5 minute de mers pe jos de centru, primărie, scoli, banci, intr-o zona cu multiple posibilitati de folosință. Casa e in stare buna, o constructie din piatra si caramida, trainica și cu fundatie solida. Ca renovari, are: faianta, gresie, parchet melaminat si incalzire cu gaz, pastrandu-se si sobele de teracota existente. Casa este compusa din trei camere, baie, bucatarie, pod, beci de 50 mp si doua holuri spatioase, precum si o veranda. Poate fi utilizata atat ca si casa cat si ca spatiu comercial, birou, cabinet etc. Proprietatea are toate utilitățile: curent, apa, canalizare, gaz. Terenul este in suprafata de 508 mp. Are avantajul de a fi pozitionata pe o strada unde poate fi usor reperata si unde mai exista si alte afaceri deschise.

Pret: 115.000 euro, negociabil

ID: V-CA-1025   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Oferta! Vand casa in Sighet, pe strada Mihai Viteazu, aproape de piata, situata la 5 minute de centru, intr-o zona linistita. Casa este construita din piatra si caramida si are nevoie de o mica renovare. Suprafața construita a casei este de 140 mp. Are bucatarie, hol, doua bai, camara, trei camere si un beci in suprafata de 30 mp.. Incalzirea este pe lemn, cu sobe de teracota. Are si teren in suprafata de cca 300 mp (in folosinta) in cota-parte cu vecinii, casa fiind intr-o curte cu inca doua familii. Se preteaza pentru o familie care doreste sa se retraga de la bloc la curte sau pentru investitie

Pret: 47.500 euro

ID: V-CA-1024   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Propunem spre vanzare o casa in zona centrala, aproape de Piata, in Sighet, situată la 5 minute de mers pe jos de centru, primărie, scoli, banci, intr-o zona cu multiple posibilitati de exploatare. Casa e in stare buna, o constructie din piatra si caramida, trainica, cu fundatie solida. Ca renovari, are: faianta, gresie, parchet din lemn masiv, si incalzire cu gaz, pastrandu-se si sobele de teracota existente. Casa este compusa din sase camere, baie, bucatarie, pod, beci de 50 mp si un hol spatios, tip veranda. Poate fi utilizata atat ca si casa cat si ca spatiu comercial, birou, cabinet etc. Proprietatea are toate utilitatiile: curent, apa, canalizare, gaz. Terenul este in suprafata de 1500 mp. Are avantajul de a fi pozitionata pe o strada unde poate fi usor reperata si unde mai exista si alte afaceri deschise.

Pret: 190.000 euro, negociabil

ID: V-CA-1020   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Propunem spre vanzare o casa in zona centrala, construita in anii`80, cu o suprafata utila de 100 mp, si suprafata terenului de aprox 600mp . Casa este compusa din patru camere, doua bai, hol. Are geamuri din termopan, parchet clasic, faianța si gresie, casa fiind in stare buna, locuita. Are si o bucatarie de vara complet mobilata, deasemenea garaj si alte anexe. De mentionat si o gradina frumoasa, loc de odihna si relaxare. Distanta de primarie este de maxim 5 minute, la pas.

Pret: 85.000 euro, negociabil

ID: V-CA-1013   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Se oferă spre vânzare o casă nouă, la rosu, pe strada Corbului din Sighetu Marmatiei. Casa se află lângă un drum privat, ușor accesibil și are teren aferent de 1534 mp, lucru ce face posibila si constructia unor anexe, daca va fi cazul. Construită in anul 2009, casa este la roșu, acoperita cu tablă tip țiglă. La subsol are o incapere de cca 20 mp, încăpere ce poate fi folosita pentru centrală. La parter se afla o sufragerie spațioasă, bucătărie, doua camere, baie si garaj. La etaj sunt patru camere, o baie, dressing si hol. Casa este intabulata, avand amprenta la sol de 168 mp. Utilități existente pe stradă sunt: curent, apa, internet.

Pret: 78.500 euro, negociabil

ID: V-CA-1006   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Vand casa-vila in Sighet, zona semi-centrala (linistita). Vila este constructie noua, formata din D+P+1, in suprafata totala de 300 mp. Parterul este format din living, baie, bucatarie, hol, casa scarii si un dormitor iar la etaj sunt 4 dormitoare si o baie. Este facuta cu finisaje moderne, cu materiale de foarte buna calitate. Are izolatii exterioare, geamuri termopan, usi interioare noi, parchet melaminat, faianta si gresie de clasa superioara. Are facut sistemul de incalzire centrala pe lemn. Terenul total este in suprafata de 1900 mp. La demisol are un garaj spatios si o incapere (beci) care poate fi folosit si ca spatiu pentru centrala termica. Curtea este pavata in parte cu piatra, iar in rest este zona verde si flori.

Pret: 150.000 euro, negociabil

ID: V-CA-994   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Vand casa-vila in Sighetu Marmatiei, intr-o zona rezidențiala, cu o gradian ( spațiu verde) de 650 mp, ideal pentru o viața linistita. Casa este construcție facuta in ani '80, formată din demisol, parter și etaj. Demisolul are 5 incaperi, din care una este folosita ca si garaj. Parterul este format dintr-un living spațios, bucatarie, o baie și un birou. La etaj sunt trei dormitoare, un hol spatios și o baie. Are geamuri din termopan, usile interioare din lemn masiv, parchet din lemn masiv de o calitate ireprosabila, faianța și gresie și incalzire centrală mixta, pe gaz si lemn. Are teren in suprafața de 650 mp, plus alte anexe, langă casa. Grădina este amenajată, fiind ideală pentru relaxare, atât pentru adulti cât și pentru copii. Suprafața casei este in jur de 300 mp.Fundatia casei este placata cu piatra naturala iar partea de parter si etaj este izolata cu polistiren.

Pret: 175.000 euro, negociabil

ID: V-CA-992   detalii


(20 rezultate) - Pagini: 1 | 2 |