Telefon: 0726-268 594
0362.809.801vizitatori • Casă
  130.000 euro, neg.

  Loc. Ocna Sugatag

 • Apartament cu 2 camere
  43.000 euro, neg.

  Cart. Constructorului

 • Apartament cu 3 camere
  300 euro

  Cart. Bogdan Voda

 • Apartament cu 2 camere
  54.000 euro, neg.

  Cart. Nucului / Traian

 • Casă
  95.000 euro, neg.

  Loc. Sighetu Marmatiei


Vânzări Case > Pagina 2

Ordonare după: în sens:


Filtrare după adresă:


(25 rezultate) - Pagini: 1 | 2 | 3 |


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Ocna Sugatag)


Va propunem la vânzare un ansamblu de È™ase căsuÈ›e, in staÈ›iunea turistică Ogna Șugatag. CasuÈ›ele sunt in format P+M, construite din cărămidă la parter si lemn la etaj, cu suprafaÈ›a construită de 100 mp (5 dintre ele), iar una de 160 mp, aceasta fiind construită integral din cărămidă. CăsuÈ›ele au toate utilitățile pe care le oferă staÈ›iunea si pot fi utilizate in scop turistic. Au nevoie de unele renovări pentru a fi in stare optimă. PreÈ›ul este pentru toate si se vand doar împreună.

Pret: 130.000 euro, negociabil

ID: V-CA-1159   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Ocna Sugatag)


Nou! Vă propunem spre vânzare o casă in localitatea stațiune turistică Ocna Sugatag, ridicată in anul 2007, la 15 km de Sighetu- Marmatiei, intr-o zonă verde si linistită, departe de aglomerarea urbană, având si perspectiva dezvoltării unei mici afaceri in domeniul turismului, agro-turismului (casă de oaspeți, camping, etc). Casa este formata din P+M, in suprafață totală desfășurată de 250 mp. Parterul este format din bucătărie, living, baie, un birou, casa scării, centrală termică si garaj, toate fiind spații generoase. Etajul este format din: hol, patru camere o baie si balcon. Casa este la rosu. Terenul aferent este de 500 mp si este proprietate(nu concesiune).

Pret: 50.000 euro, negociabil

ID: V-CA-1154   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Mihai Eminecu)


NOU! Vă propunem spre vânzare o casă in zonă centrală, pe strada Mihai Eminescu, aproape de Primarie, Facultatea Babeș Boliai, Extensia Sighetu Marmatiei, Liceul Regele Ferdinand, Liceul Dragos Vodă, Curtea Veche, Parcul Central, Piata centrală si chiar parcul Grădina Morii, proprietate aflată peste drum de școala de muzică. Proprietatea se află intr-o zonă cu multiple posibilități de folosință, având perspective atât ca locuință in zonă centrală, dar in același timp pe o stradă foarte liniștită, dar și ca potențial comercial, fiind in apropiere și alte afaceri din diverse domenii de activitate. Casa are format P+M, e in stare foarte bună, o construcție din piatră si cărămidă la parter, si din BCA la mansardă, clădire trainică și cu fundație solidă. Casa este compusă din living, două dormitoare, baie, bucătărie si hol la parter si un spațiu ce urmează a fi compartimentat dupa necesitate sau bunul plac, la mansardă. De asemenea, are si un beci spațios. Poate fi utilizată atât ca si casă, cât si ca spațiu comercial, birou, cabinet, etc. Proprietatea are urmatoarele utilități: curent, apă, canalizare, gaz. Terenul aferent este in suprafață de 421 mp. Are avantajul de a fi poziționată pe o stradă unde poate fi usor reperată, acest lucru constituind un avantaj pentru o potențială afacere.

Pret: 225.000 euro, negociabil

ID: V-CA-1146   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


NOU! Va propunem spre vânzare o casă cu teren generos, in zonă centrală, aproape de Primărie, pe strada Stefan cel Mare, in Sighet, situată la 5 minute de mers pe jos de centru, primărie, scoli, bănci, într-o zonă cu multiple posibilități de folosință. Casa e in stare bună, o construcție din piatră si cărămida, trainică și cu fundație solidă. Casa este compusă din două camere, baie, bucătarie, cămară si pod. De asemenea, pe proprietate se mai afla o anexă si o fundație. Proprietatea are următoarele utilități: curent, apă, canalizare, iar rețeaua de gaz se află la limita proprietății. Terenul este in suprafață de 1204 mp. Această proprietate are avantajul de a fi poziționată pe o stradă unde poate fi ușor reperată si unde mai există si alte afaceri deschise. Punctul forte este terenul si utilitățile, teren unde se pot construi cel puțin două case, sau case tip duplex. De asemenea, terenul se poate utiliza si pentru dezvoltarea unei afaceri. Dimensiunile terenului sunt: 15 ml front si 80 ml adâncimea.

Pret: 110.000 euro, negociabil

ID: V-CA-1131   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


NOU! Vă propunem spre vânzare o casă-vilă tip duplex (se vinde partea din stânga a clădirii), in localitatea Sighetu Marmației, pe strada Szilágyi Istvan, la 5 minute de primărie, parcul central, in imediata apropiere a cimitirului evreiesc si a unor clinici medicale, intr-o zonă liniștită, având si perspectiva dezvoltării unei afaceri in domeniul comerț-servicii medicale, etc.. Casa este formată din D+P+1E, in suprafață totală de 240 mp. Demisolul este compus din hol, două spații generoase, ce pot fi folosite ca depozite si un garaj spațios. Parterul este format din bucătărie, living, baie, casa scării si două camere. Etajul este format din: hol, trei camere si o baie. Casa este intr-o stare foarte buna si are urmatoarele utilități: curent electric, gaz, canalizare si apa. De asemenea, proprietatea mai are o bucătărie de vară, o magazie pentru lemne sau loc de depozitare, filigorie unde sa te poți bucura de relaxare si un solar din sticla pentru cei care îndrăgesc cultivarea legumelor. Terenul aferent este de 1409 mp.

Pret: 115.900 euro, negociabil

ID: V-CA-1127   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Ocna Sugatag)


Vă propunem spre vânzare o casa in localitatea stațiune turistică Ocna Sugatag, la 15 km de Sighetu- Marmatiei, intr-o zonă verde si linistită, departe de aglomerarea urbana, având si perspectiva dezvoltării unei mici afaceri in domeniul turismului, agro-turismului (casă de oaspeți, camping, etc). Casa este formata din P+1E, in suprafață totală de 140 mp. Parterul este format din bucătarie, living, baie, casa scării si centrala termică, toate fiind spații foarte generoase. Etajul este format din: hol, trei camere o baie si balcon. Casa are geamuri din termopan, iar ușile interioare sunt din MDF. Parterul este semifinisat in totalitate iar etajul este in parte finisat si in parte semifinisat. Instalatia electrică e nouă, făcută complet si de asemenea cea sanitară. Sistemul de încălzire e făcut in pardoseală la parter si pe radiatoare la etaj, astfel costurile cu încălzirea sunt mult reduse. Ca utilități are: curentul electric si apa, iar pentru reziduuri este construită o fosă septică. Terenul aferent este de 530 mp.

Pret: 69.000 euro, negociabil

ID: V-CA-1126   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Ocna Sugatag)


Vă propunem spre vânzare o casă-vilă, tip duplex, in localitatea -stațiune turistică Ocna Sugatag, la 15 km de Sighetu- Marmatiei, intr-o zonă verde si linistită, având si perspectivă dezvoltarii unei afaceri in domeniul turismului, agro-turismului (pensiune, casă de oaspeți, etc). Casa este formata din D+P+1E, in suprafața totala de 176,4 mp. Demisolul este compus din doua spații generoase, ce pot fi folosite ca depozite, centrala termică, magazii, etc. Parterul este format din bucătarie, living, baie, casa scării si două camere. Etajul este format din: hol, două camere cu baie fiecare si două camere dressing. Casa are geamuri si usi, la parter din termopan, iar la etaj ușile interioare sunt din MDF. Parterul este renovat in totalitate, la cheie si locuibil iar etajul este doar semifinisat. Are instalația electrică făcută complet si de asemenea instalația sanitară. Sistemul de încălzire e făcut in pardoseală, astfel costurile cu încălzirea sunt mult reduse. Ca utilități are curentul electric si apa, iar pentru reziduuri este construită o fosă septică. De asemenea are si o terasă generoasă, 33 mp, unde se poate servi masa, se poate sta la o cafea sau pur si simplu sa admiri peisajul. Terenul aferent este de 194 mp. Casa este nouă, fiind construită in anul 2015. Există si varianta unui schimb imobiliar cu apartament sau casă in Sighet.

Pret: 130.000 euro, negociabil

ID: V-CA-1125   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Vă propunem la vânzare o proprietate, teren si casa (Vila) in Sighet, pe strada C. A. Rosetti, zonă semi-centrală (linistită). Casa este formată din parter, etaj si mansardă, cu o suprafață construită la sol de 140 mp. Parterul este format din: bucătarie, dinning, living open space, doua băi si cămară. Etajul: are patru dormitoare spațioase, o baie si balcon. La mansardă este un spațiu liber in care pot fi amenajate dormitoare sau un spațiu de relaxare. Această construcție este de un nivel înalt calitativ, având mare parte a investițiilor făcute recent: toată tâmplăria, izolațiile exterioare din vată bazaltică, acoperișul cu tablă nouă. Mai dispune de o terasă generoasă. Se vinde cum apare in fotografii, cu mobilier si utilată complet. Are încălzire centrală mixtă, pe gaz metan si lemn. Terenul total este in suprafață de 479 mp. Este situată aproape de școli, magazine mari si mici si de centrul orașului.Se poate cumpara si fara mobilier si elctrocasnice, acest lucru ducand la o negociere mai mare din pretul afisat.

Pret: 220.000 euro, negociabil

ID: V-CA-1118   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Propunem la vânzare o casă nouă, la roșu, in Sighetu Marmatiei, pe strada Solovan, intr-o zonă cu multă liniște si cu o priveliște deosebită. Casa este foarte spațioasă, compusă din P+M, este o construcție cu amprenta la sol de 128 mp, cu suprafața utilă, totală, de 159 mp si cu suprafața desfășurată de 205 mp. Terenul este in suprafața de 648 mp. Este formată la parter din: bucătarie, living, un dormitor, o baie, un hol de acces, centrală termică si un garaj, iar la etaj se află: 3 dormitoare, o baie si un dressing. Ca utilități are: curentul electric si apa, forată. Construcția este făcută anul acesta, după un proiect modern, adaptat timpului si este intr-un cartier nou de vile. PROPRIETATE REZERVATA!

Pret: 82.000 euro, negociabil

ID: V-CA-1100   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Propunem spre vanzare o casa in Sighet, pe strada Vasile Ilea, zona semi-centrala (linistita). Casa este formata din D+P+1E, in suprafata totala de 100 mp pe nivel. Parterul este format din : bucatarie, cămara, baie, o camera si garaj dublu. Deasupra garajului se afla doua camere ce comunica intre ele. Etajul este format dintr-o baie, un dressing si doua dormitoare.Casa a fost construita in anii `80, are fundatie din beton si zidurile din bloc ceramic (boltar rosu).Terenul total este in suprafata de 500 mp.

Pret: 95.000 euro, negociabil

ID: V-CA-1059   detalii


(25 rezultate) - Pagini: 1 | 2 | 3 |