Telefon: 0726-268 594
0362.809.801vizitatori • Casă
  87.000 euro, neg.

  Loc. Sighetu Marmatiei

 • Apartament cu 3 camere
  33.000 euro, neg.

  Cart. Unirii

 • Apartament cu 3 camere
  47.500 euro, neg.

  Cart. Independentei


Vânzări Case > Pagina 2

Ordonare după: în sens:


Filtrare după adresă:


(20 rezultate) - Pagini: 1 | 2 |


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Oferta! Vand casa in Sighet, situata la 5 minute de centru, intr-o zona linistita. Casa este construita din piatra si caramida si are nevoie de renovare totala. Are bucatarie, hol, baie, camara si doua dormitoare. Incalzirea este pe lemn, cu soba de teracota. Are si teren in suprafata de 300 mp in cota parte cu vecinii, casa fiind intr-o curte cu inca doua familii. Se preteaza pentru o familie care doreste sa se retraga de la bloc la curte sau pentru investitie (cabinet stomatologic).

Pret: 45.000 euro, negociabil

ID: V-CA-966   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Vand casa-vila in Sighet, zona semi-centrala (linistita). Vila este constructie noua, formata din P+1, in suprafata totala de 300 mp. Este cu finisaje moderne, de lux, cu materiale de foarte buna calitate. Are izolatii exterioare, geamuri termopan, usi interioare noi, parchet lemn masiv, faianta, gresie de clasa innalta. Se vinde cum apare in fotografii, cu mobilier, in mare parte de lemn masiv, sau daca cumparatorul doreste, fara, sau doar partial, exista si aceasta varianta. Are incalzire centrala pe gaz metan, la parter atat cu calorifere cat si in pardoseala, iar la etaj cu calorifere. Terenul total este in suprafata de 800 mp. Are garaj si o incapere care este folosita ca si centrala. Curtea este pavata in parte cu piatra, iar in rest este zona verde.

Pret: 220.000 euro, negociabil

ID: V-CA-961   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Vand casa-vila in Sighetu Marmatiei, str. Dragos Voda, intr-o zona rezidențiala, la drumul principal (Dn 18) formata din D+P+M si teren in suprafata de 1800 mp. Casa are un demisol generos in suprafata de 50 mp. Parterul este format dintr-un living spațios,bucatarie, un dormitor casa scarii si o baie șpatioasa. La etaj sunt trei dormitoare, un dressing și o baie. Este realizată cu finisaje moderne, cu materiale de buna calitate. Are geamuri și usi termopan, parchet de calitate, trafic intens, faianța și gresie și incalzire centrală pe lemn. Suprafața casei este in jur de 200 mp. Ca utilitati are: curent, apa si canalizare. Este o casa spatioasa unde poate locui o familie numeroasa sau doua generatii.

Pret: 135.000 euro, negociabil

ID: V-CA-956   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Vand doua case in aceeasi curte in Sighet, situate la 5 minute de centru, intr-o zona linistita si lipsita de zgomotul orasului. Casele sunt construite una in anii `60 din caramida, iar cealalta in anii 90 din boltari rosii, cu fundatie solida din beton, cu geamuri si usi interioare in stare buna, faianta, gresie, parchet si dispun de incalzire pe lemn. Prima are 3 camere spatioase, bucatarie-hol, baie si pod. A doua are: un garaj mare la parter si doua camere, precum si o terasa la mansarda. Are si teren in suprafata de 303 mp. Proprietatea are : curent,apa,canalizare.La limita proprietatiilor se afla reteaua de gaze.Casa se preteaza pentru activitati comerciale,cabinete medicale,sau alte tipuri de activitati.

Pret: 85.000 euro, negociabil

ID: V-CA-911   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sarasau)


Vand casa in Loc. Sarasau, la drumul principal, constructie noua, la stadiul de semifinisat. Casa este foarte spatioasa, compusa din D+P+E+M, este o constructie de 150 mp construiti pe nivel, cu o suprafata desfasurata de 415 mp, iar terenul este in suprafata de 1400 mp. Interiorul este tencuit, cu instalatiile de curent si apa realizate, iar pe exterior casa este izolata cu polistiren inclusiv este data culoarea. Spatiul de la subsol este foarte generos si conceput astfel incat sa poata fi folosit in eventualitatea in care casa ar fi transformata in pensiune. La parter are o bucatarie, un living, un hol, o baie si un birou sau dormitor,la etaj sunt 4 dormitoare si doua bai, iar in M mai exista un spatiu destul de mare ce ar putea fi utilizat asa, sau recompartimentat. Zona este frumoasa si linistita, avand in imediata apropiere pensiuni si alte activitati comerciale.

Pret: 109.000 euro, negociabil

ID: V-CA-896   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Vand casa in Sighet, in zona Petrom, constructie noua, la stadiul de semifinisat. Casa este foarte spatioasa, compusa din P+M, este o constructie cu amprenta la sol de 95 mp,iar terenul este in suprafta de 731 mp. Interiorul este tencuit, cu instalatiile de curent si apa realizate, iar pe exterior casa este pregatita pentru a fi data culoare. Este formata din: bucatarie, living, 3 dormitoare si doua bai. In curte se gaseste si o anexa ce poate fi transformata intr-o bucatarie de vara. Zona este frumoasa si linistita, avand in acelasi timp acces la toate utilitatile zonei (apa, canal, curent,).In viitorul apropiat se vor face pe strada lucrarile de extindere la reteaua de gaze naturale,urmand ca proprietatea sa poata fi racorda la gaz.

Pret: 79.000 euro

ID: V-CA-889   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Vand casa in Sighet, zona rezidentiala, constructie noua. Casa este foarte spatioasa, compusa din P+E+M, este o constructie de 10/11 m, amprenta la sol iar terenul este de 2400 mp. Interiorul este tencuit, pe exterior casa este izolata si data culoare. Zona este frumoasa si linistita, avand in acelasi timp acces la toate utilitatile orasului(apa, canal, curent, gaz).

Pret: 87.000 euro, negociabil

ID: V-CA-883   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Vand casa in zona rezidentiala, constructie 2014, compusa din demisol si parter cu incalzire pe gaz. Este o resedinta eleganta, simpla, incapatoare, unde sa locuiasca intreaga familie, peste generatii. Spatiile sunt simetrice, ordonate, unde proprietarii isi pot gasi linistea. Casa se vinde cu mobilier nou, intr-o nota foarte eleganta si moderna, cu efecte decorative care dau casei un aer modern dar in acelasi timp intim. Terenul este in suprafata de 1000 mp. Este si un garaj dublu.

Pret: 235.000 euro, negociabil

ID: V-CA-813   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Vand casa-vila in Sighet,zona semi-centrala (linistita).Vila este constructie noua,formata din P+1,in suprafata totala de cca.300 mp.Este cu finisaje moderne,cu materiale de foarte buna calitate.Are izolatii exterioare,geamuri termopan ,usi interioare noi,parchet, ,faianta,gresie.Are incalzire centrala pe lemn.Terenul total este in suprafata de 1000 mp.

Pret: 89.000 euro, negociabil

ID: V-CA-804   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Vand casa in Sighet ,strada centrala,in zona rezidentiala, construita in anii `70 din caramida (boltari).Casa este constructie P+ E ,este compusa din doua apartamente spatioase unul la parter si unul la etaj.Are camerele mari,doua bucatarii si doua bai.Are si un garaj dublu langa casa unde mai pot fi construite doua camere.Terenul este in suprafata de cca 600 mp.Are toate utilitatile zonei si s-au facut deja si demersurile de introducere a gazului metan.

Pret: 95.000 euro, negociabil

ID: V-CA-613   detalii


(20 rezultate) - Pagini: 1 | 2 |