Telefon: 0726-268 594
0362.809.801vizitatori • Apartament cu 2 camere
  55.000 euro, neg.

  Cart. Unirii

 • Casă
  88.000 euro, neg.

  Str. Simion Barnutiu

 • Casă
  85.000 euro, neg.

  Str. Locu Targului

 • Casă
  169.000 euro, neg.

  Str. Zimbrului

 • Apartament cu 3 camere
  400 euro

  Cart. Bogdan Voda

 • Casă
  145.000 euro, neg.

  Loc. Sighetu Marmatiei

 • Casă
  95.000 euro, neg.

  Loc. Sighetu Marmatiei


Vânzări Case > Pagina 1

Ordonare după: în sens:


Filtrare după adresă:


(20 rezultate) - Pagini: 1 | 2 |


DE VÂNZARE
Casă (Str. Simion Barnutiu)


NOU! Vă propunem spre vânzare o proprietate situată central, in localitatea Sighetu Marmației, pe strada Simion Bărnuțiu, proprietate formată dintr-o casă construită in anii `70, din cărămidă si piatră, cu fundație solidă. De asemenea, in curte mai sunt și o anexă (bucătărie de vară) si mici spații de depozitare. Terenul aferent proprietății este in suprafață de 291 mp. Proprietatea este situată intr-o zonă liniștită, dar in același timp aproape de centrul orașului, in imediata apropiere a Primariei. Casa este formată din D+P. Demisolul este format din două încăperi de cca 30 mp. Parterul este format din: baie, bucătărie, cămară alimente, hol și trei camere. Casa se găsește intr-o stare bună, având ca renovări: faianță, gresie, parchet si are refăcută fațada exterioară. Ca utilități sunt: curentul, apa si canalizarea la proprietate, iar rețeaua de gaz metan la limita proprietății.

Pret: 88.000 euro, negociabil

ID: V-CA-1249   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Str. Plevnei)


NOU! Vă propunem spre vânzare o proprietate situată central, in localitatea Sighetu Marmației, pe strada Plevnei (dr. Pop Victor), proprietate formată dintr-o casă construită in anii `80, din cărămidă, cu fundație solidă din beton. De asemenea, mai sunt și două anexe (garaj si spații depozitare) aproximativ din aceeași perioadă, precum și teren, proprietate, in suprafață de 300 mp. Proprietatea este situată intr-o zonă liniștită dar in același timp aproape de centrul orașului, in imediata apropiere a colegiului national Dragos Voda. Casa este formată din D+P+M. Demisolul este dintr-o singură încăpere de cca 20 mp. Parterul este format din: baie, bucătărie, cămară alimente, hol, casa scării și de asemenea două camere. La mansardă se află: două dormitoare, un dressing, o baie, un balcon și o mică chicinetă. Casa se găsește intr-o stare bună, având: faianță, gresie, parchet, geamurile din termopan si este făcută fațada exterioară. Ca utilități sunt: curentul, apă, gaz si canalizare. Încălzirea este cu centrală pe gaz metan, dar s-au păstrat si sobele de teracotă.

Pret: 118.000 euro, negociabil

ID: V-CA-1248   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Str. Locu Targului)


Vă propunem spre vânzare o proprietate in localitatea Sighetu Marmației, strada Locul Târgului, proprietate formată dintr-o casă construită (terminată) in anul 1998, din bolțari, cu fundație solidă din beton. Casa este model P+ 1, are o suprafață construită la sol de 124 mp si o suprafață desfășurată de 160 mp. De asemenea, proprietatea dispune si de un garaj spațios, precum și de un teren in suprafață de 1168 mp, teren intabulat. Proprietatea este situată intr-o zonă liniștită, nu departe de centrul orașului, in spatele birourilor vamale. Casa are: living, două băi, bucătărie si 4 camere. Casa se găsește intr-o stare excelentă, având: faianță, gresie, parchet, uși interioare din lemn masiv, geamurile, o parte din lemn masiv si o parte din termopan si este tencuită in exterior. Ca utilități sunt: curentul, apa și fosa septică, pe stradă fiind deja si canalizare. Încălzirea este cu sobele de teracotă, urmând a fi extinsă rețeaua de gaz metan pe strada intr-un timp nu foarte îndepărtat. Strada este cuprinsă si in programul de asfaltare. In această proprietate pot locui chiar si două familii, părinți si copii, sau o familie mai numeroasă. Terenul mai permite construirea unei alte case, sau a unor anexe, acesta fiind un teren destul de mare. Dacă eventual ai vrea sa faci si o mică afacere (atelier de tâmplărie, service auto, etc), această proprietate e posibil să ți se potrivească!

Pret: 85.000 euro, negociabil

ID: V-CA-1243   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sapanta)


Vă propunem spre vânzare o proprietate in localitatea turistică Săpânța, la 20 km de Sighetu Marmației, formată din casă si un teren in suprafață de 825 mp. Proprietatea este situată in zonă centrală, nu departe de Primărie, de Școală, de magazinul alimentar, proprietate cu frontul in drumul national DN 19. Casa este in stare bună, construcție cu fundație solidă din beton si pereții din cărămidă, casa fiind construită in anul 1992 si are o suprafață construită la sol de 142 mp iar cea totală desfășurată de 250 mp. Casa este formată din demisol (beci) si parterul, care este format din: două camere, o cameră de baie, o bucătărie si un living. Proprietatea are următoarele utilități: curent si apă. Avantajul la această proprietate, fiind chiar la drumul national este că ar permite si desfășurarea unei mici afaceri.

Pret: 49.500 euro, negociabil

ID: V-CA-1241   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Str Xenopol)


NOU! Vă propunem spre vânzare o proprietate in localitatea Sighetu Marmației, strada Xenopol, proprietate formată dintr-o casă construită in anii `80, din cărămidă, cu fundație consolidată. Proprietatea are si teren in suprafață de 715 mp intabulat. Proprietatea este situată intr-o zonă liniștită, nu departe de centrul orașului, in imediata apropiere a parcului dendrologic. Casa nu a mai fost locuită de ani de zile si se găsește intr-o stare ce necesită o renovare completă, sau dacă noul proprietar dorește, o demolează si construiește una nouă. Ca utilități sunt: curent, apă, gaz si canalizare. Prețul cerut pe intreaga proprietate se poate obține pe un teren cu suprafața indicată, in zona respectivă!

Pret: 58.000 euro, negociabil

ID: V-CA-1239   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Str. Mihail Kogalniceanu)


NOU! Vă propunem spre vânzare o casă in zonă centrală, pe strada Mihail Kogalniceanu, având o suprafață utilă de 198,17 mp, aflată aproape de Liceul Pedagogic, Facultate, Spital, Centru si la maxim 5 minute de mers pe jos de Primărie, școli, bănci, într-o zonă cu multiple posibilități de exploatare. Casa e in stare bună, o construcție din cărămidă, trainică, cu fundație solidă. Renovările sunt mai vechi, dar le menționăm: faianță, gresie, parchet din lemn masiv si încălzire cu lemn, gazul fiind introdus si folosit momentan doar la bucătărie, păstrându-se sobele de teracotă existente. Casa este compusă din două bucătării, trei dormitoare, două băi, birou, cămară, debara , trei holuri, pod si un beci de 20 mp. Suprafața terenului este de 950 mp. Proprietatea poate fi utilizată atât ca și casă de locuit cât si ca spațiu comercial, birou, cabinete etc. Proprietatea are toate utilitățile: curent, apă, canalizare, gaz. Are marele avantaj de a fi poziționată pe o stradă unde poate fi ușor reperată si unde mai există si alte afaceri deschise.

Pret: 178.000 euro, negociabil

ID: V-CA-1227   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Str. Zimbrului)


NOU! Vă propunem la vânzare o proprietate, teren si casă in Sighet, pe strada Zimbrului, zonă semi-centrală (liniștită). Casa este formată din demisol, parter si mansardă, având o suprafață construită la sol de 88 mp si o suprafață totală, desfășurată, de 189 mp. Parterul este format din: bucătărie, un living spațios cu iesire pe terasă, hol, o baie si un birou. Mansarda are trei dormitoare, o baie si balcon. Această construcție este de un nivel înalt calitativ, având investiții făcute recent, casa fiind finalizată in anul 2017. Are toată tâmplăria din termopan, izolațiile exterioare din polistiren de 10 cm cu densitate mare si este acoperită cu țiglă. La demisol se găsește cazanul de încălzire centrală. Momentan încălzirea este pe lemn, dar rețeaua de gaz se află deja la limita proprietății. Se vinde cum apare in fotografii, cu mobilier si utilată complet. Mai are si un garaj construit din bolțari. Terenul total este in suprafață de 600 mp. Este situata nu departe de Spitalui Municipal. Se poate cumpăra si parțial mobilată, dacă noului proprietar nu ii sunt necesare anumite lucruri.

Pret: 169.000 euro, negociabil

ID: V-CA-1218   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Str. Nicolae Titulescu)


NOU! Vă propunem la vânzare o proprietate, teren și casă (Vilă) in Sighet, pe strada Nicolae Titulescu, zonă semi-centrală (liniștită). Casa este formată din parter si etaj, cu o suprafață construită la sol de 238 mp si o suprafață desfășurată de 466 mp. Parterul a funcționat și ca spațiu de afaceri și este format dintr-o cameră spațioasă, un birou si două băi, precum si trei boxe ce pot fi utilizate pentru spălătorie auto, atelier mecanic etc. Etajul este format din două apartamente, unul locuibil iar unul la stadiul de 'la rosu''. Această construcție este de un nivel inalt calitativ, având mare parte a investițiilor făcute recent: toată tâmplăria, izolațiile exterioare din polistiren de 10 cm, acoperișul cu tablă nouă, fațadă in culoare. Și interiorul ține cont de detalii, folosindu-se in renovarea lui materiale de cea mai bună calitate. Se vinde cum apare in fotografii, cu mobilier si utilată complet. Are încălzire centrală pe gaz metan,sistemul fiind in pardoseala, ceea ce confera un consum mai scazut de gaz si un randament mai mare. Terenul total este in suprafață de 568 mp. Este situată aproape de școli, magazine, piața centrală, centrul orașului. Este o proprietate care se pune in valoare prin întrebuințarea cladirii atât pentru a locui, cât si pentru perspectiva deschiderii unei mici afaceri; de altfel zona unde se află proprietatea a cunoscut o dezvoltare in ultimii ani, fiind tot mai căutată pentru servicii sau comert!

Pret: 210.000 euro, negociabil

ID: V-CA-1210   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Str. Dealu Cetatii)


Nou! Vă propunem spre vânzare o casă ''la semifinisat'' in localitatea Sighetu Marmatiei, pe strada Dealu Cetatii, Nr 35C, ridicată in anul 2016, la maxim doi km de primarie si zona centrală, intr-o zonă verde si liniștită. Casa este formată din P+M, in suprafață totală desfășurată de 230 mp. Parterul este format din bucătăriei, living, baie, două camere, un spațiu tehnic, casa scării, toate fiind spații generoase. Etajul este format din: hol, trei camere, o baie si balcon. Terenul aferent casei este de 1333 mp, existand si posibilitatea cumpararii unei suprafețe suplimentare de 1460 mp in fața casei daca acest lucru se dorește. Utilități: curentul si apa. Casa este la stadiul semifinisat, având făcute instalațiile de curent si apă precum si sistemul de încălzire.

Pret: 93.000 euro, negociabil

ID: V-CA-1209   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Vadu Izei)


NOU! Vă propunem spre vânzare o proprietate in localitatea Vadu Izei, la 5 km de Sighetu Marmației, formată dintr-o casă, bucătărie de vară si anexe, precum si un teren in suprafață de 618 mp. Proprietatea este situată in zonă centrală, nu departe de Primărie, de Școală, de magazinul alimentar, proprietate cu frontul in drumul national DN 18. Proprietatea are două clădiri locuibile si câteva anexe. Casa este in stare foarte bună, construcție cu fundație solidă din beton si pereții din cărămidă, casa fiind construită in anul 1983 si are o suprafață desfășurată de 148 mp, iar bucătăria de vară este din lemn, construită tot in anul 1983 si are o suprafață desfășurată de 50 mp. Casa este formată din demisol (beci) si parterul, care este format din: două camere, o cameră de baie, o bucătărie si un antreu. A doua clădire, bucătăria de vară, este formată dintr-o cameră si o cămară. In curte se află si câteva anexe specifice proprietăților de la țară. Proprietatea are următoarele utilități: curent, apă de la hidrofor precum si fântână proprie. Avantajul la aceasta proprietate, fiind chiar la drumul national este că ar permite si desfășurarea unei mici afaceri (vulcanizare, service auto, etc).

Pret: 55.000 euro, negociabil

ID: V-CA-1208   detalii


(20 rezultate) - Pagini: 1 | 2 |