Telefon: 0726-268 594
0362.809.801vizitatori • Casă
  130.000 euro, neg.

  Loc. Ocna Sugatag

 • Apartament cu 2 camere
  43.000 euro, neg.

  Cart. Constructorului

 • Apartament cu 3 camere
  300 euro

  Cart. Bogdan Voda

 • Apartament cu 2 camere
  54.000 euro, neg.

  Cart. Nucului / Traian

 • Casă
  95.000 euro, neg.

  Loc. Sighetu Marmatiei


Vânzări Case > Pagina 3

Ordonare după: în sens:


Filtrare după adresă:


(25 rezultate) - Pagini: 1 | 2 | 3 |


DE VÂNZARE
Casă (Cart. Tudor Vladimirescu)


Propunem spre vanzare o casa in zona centrala, aproape de Primarie, strada Tudor Vladimirescu, in Sighet, fata in fata cu scoala generala nr.9, situată la 3 minute de mers pe jos de centru, primărie, scoli, banci, intr-o zona cu multiple posibilitati de folosință. Casa e in stare buna, o constructie din piatra si caramida, trainica și cu fundatie solida. Casa este compusa din trei camere, baie, bucatarie, cămara, pod si beci. Poate fi utilizata atat ca si casa cat si ca spatiu comercial, birou, cabinet etc. Proprietatea are urmatoarele utilități: curent, apa, canalizare, iar reteaua de gaz la limita proprietatii. Terenul este in suprafata de 213 mp. Are avantajul de a fi pozitionata pe o strada unde poate fi usor reperata si unde mai exista si alte afaceri deschise.

Pret: 75.000 euro, negociabil

ID: V-CA-1054   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Propunem spre vanzare o casa-vila, in Sighet, pe strada Teplitei, zona semi-centrala (linistita). Vila este formata din P+1E si posibilitate amenajare manarda, in suprafata totala de 120 mp pe nivel. Parterul este format din: bucatarie, baie, dining, living si un hol spatios, iar etajul are: un living, doua dormitoare mari, o baie si un hol spatios. Accesul in casa se poate face prin doua intrari. Este cu finisaje moderne, cu materiale de foarte buna calitate. Are izolatii exterioare, geamuri termopan, usi interioare noi, parchet, faianta si gresie. Se vinde cum apare in fotografii, cu mobilier si utilata complet. Are incalzire centrala pe lemn. In proprietate se mai afla o anexa, un garaj si o bucatarie de vara cu terasa. Terenul total este in suprafata de 3974 mp in acte si cca 5000 in realitate, teren imprejmuit. Curtea este pavata cu piatra, iar in rest este zona verde, gradină, livada.

Pret: 169.000 euro, negociabil

ID: V-CA-1026   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Propunem spre vanzare o casa in zona centrala, aproape de Piata, in Sighet, situată la 5 minute de mers pe jos de centru, primărie, scoli, banci, intr-o zona cu multiple posibilitati de exploatare. Casa e in stare buna, o constructie din piatra si caramida, trainica, cu fundatie solida. Ca renovari, are: faianta, gresie, parchet din lemn masiv, si incalzire cu gaz, pastrandu-se si sobele de teracota existente. Casa este compusa din sase camere, baie, bucatarie, pod, beci de 50 mp si un hol spatios, tip veranda. Poate fi utilizata atat ca si casa cat si ca spatiu comercial, birou, cabinet etc. Proprietatea are toate utilitatiile: curent, apa, canalizare, gaz. Terenul este in suprafata de 1500 mp. Are avantajul de a fi pozitionata pe o strada unde poate fi usor reperata si unde mai exista si alte afaceri deschise.

Pret: 170.000 euro, negociabil

ID: V-CA-1020   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Vand casa-vila in Sighet, zona semi-centrala (linistita). Vila este constructie noua, formata din D+P+1, in suprafata totala de 300 mp. Parterul este format din living, baie, bucatarie, hol, casa scarii si un dormitor iar la etaj sunt 4 dormitoare si o baie. Este facuta cu finisaje moderne, cu materiale de foarte buna calitate. Are izolatii exterioare, geamuri termopan, usi interioare noi, parchet melaminat, faianta si gresie de clasa superioara. Are facut sistemul de incalzire centrala pe lemn. Terenul total este in suprafata de 1900 mp. La demisol are un garaj spatios si o incapere (beci) care poate fi folosit si ca spatiu pentru centrala termica. Curtea este pavata in parte cu piatra, iar in rest este zona verde si flori.

Pret: 145.000 euro, negociabil

ID: V-CA-994   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Vand casa-vila in Sighet, zona semi-centrala (linistita). Vila este constructie noua, formata din P+1, in suprafata totala de 300 mp. Este cu finisaje moderne, de lux, cu materiale de foarte buna calitate. Are izolatii exterioare, geamuri termopan, usi interioare noi, parchet lemn masiv, faianta, gresie de clasa innalta. Se vinde cum apare in fotografii, cu mobilier, in mare parte de lemn masiv, sau daca cumparatorul doreste, fara, sau doar partial, exista si aceasta varianta. Are incalzire centrala pe gaz metan, la parter atat cu calorifere cat si in pardoseala, iar la etaj cu calorifere. Terenul total este in suprafata de 800 mp. Are garaj si o incapere care este folosita ca si centrala. Curtea este pavata in parte cu piatra, iar in rest este zona verde.

Pret: 260.000 euro, negociabil

ID: V-CA-961   detalii


(25 rezultate) - Pagini: 1 | 2 | 3 |