Telefon: 0726-268 594
0362.809.801vizitatori • Casă
  87.000 euro, neg.

  Loc. Sighetu Marmatiei

 • Apartament cu 3 camere
  33.000 euro, neg.

  Cart. Unirii

 • Apartament cu 3 camere
  47.500 euro, neg.

  Cart. Independentei


Vânzări Garsoniere > Pagina 1

Ordonare după: în sens:


Filtrare după adresă:


(3 rezultate) - Pagini: 1 |


DE VÂNZARE
Garsonieră (Loc. Sighetu Marmatiei)


Propunem spre vanzare o garsoniera confort 1,in suprafata utila de 29 mp (+ 4 mp balcon), formata dintr-o camera, bucatarie, baie, hol si balcon, pe straga General Mociulschi,fata-n fata cu lic. nr 2, la etajul 2 din 4, nerenovata.Garsoniera se gaseste pe mijloc si este cu expunere sudica (la soare).Are apa trasa individual,in rest trebuie renovata in totalitate. Cumparatorul are avantajul de a o renova pe gustul lui.

Pret: 13.000 euro, negociabil

ID: V-GA-1032   detalii


DE VÂNZARE
Garsonieră (Cart. Popa Lupu)


Propunem spre vanzare o garsoniera confort 1, formata dintr-o camera, bucatarie, baie hol si balcon in cartierul Popa Lupu, la etajul 4 din 4, renovata si aflat intr-o stare buna. Garsoniera se vinde mobilata si are suprafata utila de 28 mp + balconul si de 38 mp, cea construita. Dotari: Baie cu faianta si gresie, iar in camera parchet. Geamuri din termopan, usi interioare din MDF si usa metalica la intrare. Bucataria este la fel, parțial mobilata. Are incalzire pe lemn cu soba de teracota. Se afla intr-o zona linistita si retrasa. Are si o magazie de 8 mp. Garsoniera este acoperita nefiind probleme sau infiltratii.

Pret: 15.500 euro, negociabil

ID: V-GA-1009   detalii


DE VÂNZARE
Garsonieră (Cart. Unirii)


Propunem spre vanzare un apartament cu o camera (garsoniera), decomandat, in cartierul Unirii, la parter din 4, renovat recent si aflat intr-o stare foarte buna, apartament care se vinde complet mobilat si utilat. Apartamentul are suprafata utila de 22 mp si de 30 mp, cea construita. Dotari: Baie cu materiale si finisaje de buna calitate, camera complet utilata si mobilata, covoare si perdele. Geamuri din termopan, usi interioare din MDF si usa metalica la intrare. Bucataria este la fel, mobilata si utilata si se vinde asa cum apare in poze. Are si un hol spatios, cu mobilier adecvat. Are incalzire centrala pe gaz. Se afla intr-o zona linistita si curata. Are o intrare facuta si din exteriorul blocului, pretandu-se si pentru birou sau servicii.

Pret: 25.500 euro

ID: V-GA-978   detalii


(3 rezultate) - Pagini: 1 |