Telefon: 0726-268 594
0362.809.801vizitatori • Casă
  115.000 euro, neg.

  Loc. Sighetu Marmatiei

 • Casă
  140.000 euro, neg.

  Dragos Voda

 • Teren
  26 euro/mp

  Loc. Sighetu Marmatiei

 • Apartament cu 3 camere
  73.000 euro, neg.

  Cart. Bogdan Voda

 • Apartament cu 3 camere
  300 euro

  Cart. Bogdan Voda

 • Casă
  149.000 euro, neg.

  Loc. Sighetu Marmatiei

 • Apartament cu 2 camere
  54.000 euro, neg.

  Cart. Nucului / Traian

 • Casă
  95.000 euro, neg.

  Loc. Sighetu Marmatiei

 • Apartament cu 3 camere
  47.000 euro, neg.

  Loc. S


Vânzări Garsoniere > Pagina 1

Ordonare după: în sens:


Filtrare după adresă:


(3 rezultate) - Pagini: 1 |


DE VÂNZARE
Garsonieră (Cart. Bogdan Voda)


Vă propunem la vânzare un apartament cu o camerae, confort sporit, in suprafață utilă de 36 mp, decomandat, situat in cartiertul Bogdan Vodă, lângă sala polivalentă, aflat la parter din 4, intr-o scară curată si ingrijită. Este compartimentat astfel: bucătărie, baie,o camera spatioasa si un hol generos. Apartamentul este renovat,la zi, este intr-o excelenta, locuibil. Are: geamurile din termopan , faianță, gresie in baie si bucătarie, parchet nou, usi termopan in interior si ușă metalică la intrare. Încălzirea este cu centrală pe gaz metan. Apartamentul are expunere vestica, expunere însorită o buna parte din zi, având astfel costuri mai reduse la incălzire.Este izolat in exterior si chiar si in subsolul blocului, reducandu-i mult costurile cu caldura. Se vinde mobilat si utilat. Este potrivit pentru orice tip de client, sau ca si investiție. Este un apartament cald si primitor! Apartamentul poate fi preluat si cu chirias, daca nouul proprietar doreste.

Pret: 33.500 euro, negociabil

ID: V-GA-1121   detalii


DE VÂNZARE
Garsonieră (Cart. Independentei)


Va propunem spre vânzare o garsonieră confort 1, formată dintr-o cameră, bucătarie, baie si hol, in cartierul Independentei, la parter din 4, renovată si aflată intr-o stare excelentă. Garsoniera se vinde partial mobilată si utilată, având lucrurile, in mare parte, noi. Are o suprafață utilă de 29 mp. Dotări: Baia si bucataria au faianță si gresie, iar in cameră si hol este parchet melaminat. Geamurile sunt din termopan, iar ușa de la intrare este metalică. Are încălzire pe lemne cu sobă de teracotă. Garsoniera a fost renovată in totalitate recent, având instalațiile, atât cea electrică cât si cea de apă, noi. De asemenea, pereții au fost refăcuți cu glet nou si vopsea lavabilă. Se află intr-o zonă liniștită si retrasă. Expunerea este vestică, cu mult soare. Garsoniera poate fi eliberata doar dupa 3 luni din momentul vânzării! PROPRIETATE REZERVATA!

Pret: 22.000 euro, negociabil

ID: V-GA-1099   detalii


DE VÂNZARE
Garsonieră (Cart. Popa Lupu)


Propunem spre vanzare o garsoniera confort 1, formata dintr-o camera, bucatarie, baie hol si balcon in cartierul Popa Lupu, la etajul 4 din 4, renovata si aflat intr-o stare buna. Garsoniera se vinde partial mobilata si are suprafata utila de 28 mp + balconul si de 38 mp, cea construita. Dotari: Baie cu faianta si gresie, iar in camera parchet. Geamuri din termopan, usi interioare din MDF si usa metalica la intrare. Bucataria este la fel, parțial mobilata. Are incalzire pe lemn cu soba de teracota. Se afla intr-o zona linistita si retrasa. Are si o magazie de 8 mp. Garsoniera este acoperita nefiind probleme sau infiltratii.

Pret: 21.500 euro, negociabil

ID: V-GA-1009   detalii


(3 rezultate) - Pagini: 1 |